Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Tisícovka pro sparťany. Banka je láká na novou kartu

29. březen 2023
Sdílejte:
ČSOB nabízí nově platební karty pro sparťany. Karta se speciálním potiskem a bonusy vznikla v rámci partnerství pražské Sparty s bankou.
Momentka ze křtu nové sparťanské platební karty.Foto: ČSOB

Sparťanská platební karta je v rudé barvě a sparťanském designu a je k dispozici jak v klasické plastové verzi do peněženky, tak i v aplikacích jako je Apple Pay nebo Google Pay.

Pro nové klienty ČSOB je připraven vstupní bonus 1000 Kč na první nákup v e-shopu Sparty nebo v kamenném fanshopu. Pro prvních 300 sparťanů s novou kartou a účtem v ČSOB se tato odměna navyšuje na symbolických 1893 korun (jako rok založení ACS).

Kdo už účet v ČSOB má a zřídí si nově sparťanskou kartu, ten od banky dostane bonus na první nákup v e-shopu ve výši 300 korun v případě, že nakoupí celkově aspoň za tisícovku.

Sparta pak všem k nové kartě dá bonus 300 korun na nákup lístků na domácí zápasy. A také slevu na nákupy ve sparťanském e-shopu.

Karta byla slavnostně představena v rámci nedělního ženského derby. Získat ji lze online na adrese csob.cz/sparta nebo na pobočkách ČSOB a České pošty. Mohou o ni požádat noví i stávající klienti.

Podobné fanouškovské karty má ČSOB také pro příznivce Baníku, Dukly, Hradce, Liberce, Mladé Boleslavi, Plzně a některých hokejových klubů.

Související články

Video: Fantastické nůžky do Ligy mistrů. Boloňská kometa dobývá Itálii

Kandidátů na pozice zajišťující Ligu mistrů bylo před startem této sezony Serie A spousta. Málokdo by ale mezi ně zařadil Boloňu. Tým ze severu Itálie si jde ale nekompromisně za svým. Proti AS Řím nasměrovaly Boloňu k výhře parádní nůžky Oussamy El Azzouziho.

Serie A

Policejní šikana? K natáčení fanoušků došlo za pozvracený autobus

Proč si policie v neděli natáčela hradecké fanoušky s občankami u obličeje? Odvolává se na jejich problémové chování, které ale nespecifikuje. Podle hradeckého mluvčího šlo o pozvracený autobus. Policie svůj zákrok hájí tím, že předešla spáchání trestného činu. Žádnou konkrétní situací to ale nedokládá.

Fanoušci

Tragédie na pozadí historické éry. Prokletá čtyřka z Plzně

V roce 2011 pomohli Viktorii Plzeň k historickému postupu do Ligy mistrů. Jenže pak s nimi osud rozehrál krutou hru. Tři členové výtečného obranného kvarteta Plzně už nejsou naživu. Od sebevraždy Františka Rajtorala, který tento svět opustil jako první, teď uplynulo přesně sedm let.

Viktoria Plzeň
Popup se zavře za 8s
zavřít reklamu