Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Zdeněk Folprecht

Bývalý ligový fotbalista, který hrál například za Spartu, Liberec, Žižkov nebo kyperské Paphos. Dnes působí jako televizní expert a na webu Footballclub.cz má pravidelnou glosovací rubriku Střed(a). Napsal také knihu fotbalových pohádek.

Pohádka Zdeňka Folprechta: Je to jenom hra, Tome

Šťastné a veselé přejeme všem našim čtenářům a především předplatitelům, našim podporovatelům. Jako dárek pro vás máme jednu z pohádek z knížky Zdeňka Folprechta, kterou jsme nedávno společně vydali. Užijte si vánoční pohodu!

Zábava

Vzhůru na nákupy. Střed(a) radí top čtyřce, kde posílit

Zdeněk Folprecht si tentokrát vzal nákupní košík a vžil se do role sportovních ředitelů. Kdo by se podle něj hodil Spartě, Slavii, Plzni a Slovácku? Kromě jiného doporučuje i jeden obchod mezi pražskými S…

Přestupy

Fotbal na ledu je blbost. Co umělky? Střed(a) Zdeňka Folprechta

Jak špatně se hraje na terénu, jaký byl v Olomouci, vám na základě vlastních zkušeností vysvětlí ve svém pravidelném sloupku Zdeněk Folprecht. A pokusí se vás také přesvědčit, že nápad na budování umělých povrchů na některých stadionech není mimo.

Střed(a)

Proč bude stát Durosinmi balík? Střed(a) Zdeňka Folprechta

Slavia ho měla na dosah za z dnešního pohledu směšnou částku. Proč plzeňského střelce nakonec nepřivedla? A proč ho chtějí dobré zahraniční kluby i přes aktuální zranění? Odpovídá Zdeněk Folprecht ve svém pravidelném sloupku.

Střed(a)

Duch, kterému by slušela Bundesliga. Zdeněk Folprecht skládá slávistický střed

A ve svém pravidelném sloupku vám vysvětlí, jak dobrý je Petr Ševčík. Kromě toho zavzpomíná na společnou dobu v Liberci a při té příležitosti rozklíčuje, jak je to s tím duchem.

Střed(a)

Čtyři a dost? Myslete i na menší, vyzývá šéfa rozhodčích Zdeněk Folprecht

Ve svém pravidelném sloupku vás tentokrát Zdeněk Folprecht vezme na seminář komise rozhodčích, kde zažádá o spravedlivější přístup u hodnocení sporných situací.

Střed(a)

Mít tak k sobě Zafeiris Daňka nebo Šulce... Střed(a) Zdeňka Folprechta

Na Christose Zafeirise se krásně kouká a dvojnásob to platilo teď v neděli na Bohemce. Zdeněk Folprecht se ve svém sloupku tentokrát zasnil, jaké by to bylo, kdyby měl tenhle Nor kolem sebe pár dalších šikulů. A na své cestě kreativním středem zálohy vás vezme i do televizního studia s Tomášem Rosickým.

Střed(a)

Když ti rozhodčí zkazí fotbal. Střed(a) Zdeňka Folprechta

V pravidelném sloupku tentokrát Zdeněk Folprecht píše o vlastní bolavé zkušenosti z posledního divizního zápasu a o tom, proč teď přemýšlí minimálně o pauze od fotbalu na nějaký čas. A velké chyby rozhodčích našel i v lize, kde by rád viděl pískat bývalé hráče.

Střed(a)

Jak trénovat děti? Buďte jako Jirka, radí Zdeněk Folprecht

Bývalý ligový hráč, televizní expert, ale taky neoficiální hlavní trenér přípravky v Tuchlovicích. A právě o tomhle svém angažmá vám Zdeněk Folprecht povypráví. Proč to ve svém volném čase dělá? A jak se může zapojit opravdu každý a pomoct tak fotbalu řešit jeden z jeho klíčových problémů s nedostatkem trenérů?

Střed(a)

Kaskadér Jindra příště s helmou? Střed(a) Zdeňka Folprechta

Vletí do všeho. Bez toho by to nebyl on. No jo, ale opakované otřesy mozku nejsou legrace. Zdeněk Folprecht proto ve svém pravidelném sloupku tentokrát umetá Jindřichu Staňkovi cestičku k tomu, aby si případně nestyděl nasadit přilbu.

Střed(a)
Popup se zavře za 8s