Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Filip Horký

Dlouholetý permanentkář a vášnivý fanoušek Sparty. Bývalý novinář.

Komentář: Sundat plot? Slavia si sama škodí

Nelze se rozhodnout, že se mi nějaká pravidla nelíbí a na sílu je začít ignorovat, píše ve svém komentáři Filip Horký.

Komentář

Patří těžkooděnci na stadiony? Ptáme se zástupců policie

„Kdybychom tam nebyli, budou fotbalové zápasy stejně bezpečné jako teď?“ Tiskový mluvčí policejního prezidia Jozef Bocán a bývalý dlouholetý šéf pražské speciální pořádkové jednotky Jiří Stejskal vyprávějí o policejních manévrech na fotbale v Česku.

Podcast

Názor: Fotbal v zimě nechceme! A už vůbec ne zbytečné nářky

Jaroslav Tvrdík je naštvaný na vedení LFA. To ale postupovalo v souladu s pravidly, které nestanovil nikdo jiný než právě zástupci klubů. Kritika ze zasněženého víkendu se tak trefuje do vlastních nohou, jak v komentáři vysvětluje Filip Horký.

Komentář

Jak v Česku vybudovat velkoklub? Fotbal bojuje i s Netflixem, říká muž, který pomáhá Spartě nebo Hradci

„Dveře pro vybudování silné středoevropské značky jsou otevřené. Není důvod, aby se to při správných krocích některému z českých klubů nepovedlo,“ říká Svatopluk Smysl, šéf agentury 2Score, která pomáhá týmům s marketingem, komunikací nebo prodejem vstupenek. Jak ty správné kroky vypadají?

Rozhovor

Držte se, český fotbal vzlétá. Komentář Filipa Horkého

Pojďme si spočítat, jak na zlepšující se práci ligových klubů s fanoušky všichni vyděláváme…

Komentář

Konec Letné není konec světa. Sparta na novém stadionu vyroste

Sparta musí z Letné, jestli chce fanouškům na domácích zápasech nabídnout lepší služby. A na stěhování už se připravuje, jak čerstvě uvedl jeden z jejích manažerů. Filip Horký, dlouholetý permanentkář a vášnivý fanoušek ACS, vysvětluje, proč je tento pro mnohé sparťany nepředstavitelný krok podle něj šancí na lepší budoucnost.

Komentář

Křetínský je prokletím Sparty, říká permanentkář Filip Horký

Můj otec, děda, ani praděda nikdy nezažili takovou potupu v nejdůležitějším zápase s odvěkým rivalem. Nedávná nejhorší prohra se Slavií za 97 let bolí. Jenže mě to vlastně ani nepřekvapuje. Výhra proti Plzni na tom nic nemění. Dominantní Sparta je mrtvá. Hlavní podezřelý z postupného zadušení? Majitel Daniel Křetínský.

Komentář

Letná musí shořet. Permanentkář Filip Horký o sparťanské bídě

Sparta žije z minulosti. Teď je ale ztraceným klubem bez vize. Zlepší se to, jen když majitel a jeho lidé zásadně změní svůj přístup. S tím současným se letenský klub nevyrovná ani nejlepším v Česku.

Komentář
Popup se zavře za 8s