Žlutá, nebo červená? Posuďte sami, jak byste ohodnotili faul Markuse Solbakkena, který rozhodčí na hřišti úplně přehlédl.
Tahle situace mohla změnit vývoj nedělního zápasu mezi Olomoucí a Slavií. Tomáš Janotka to viděl na vyloučení Igoha Ogbua, ke kterému nedošlo, rozhodcovská komise má opačný názor. Jak to vidíte vy?
Baník – Slavia 0:1. Sešívaní zaslouženě vyhráli v Ostravě, na konci zápasu to ale v jejich vápně v jednu chvíli hořelo a Baník chtěl penaltu. Sudí Rouček ji neodpískal. Správně, nebo špatně? Jak to vidíte?
Boží ruka je jen jedna? Nikoli, Diego Maradona měl dvě, jak ukázal na mistrovství světa v roce 1990. U příležitosti čtvrtého výročí smrti argentinské legendy si pojďme tenhle polozapomenutý příběh připomenout.
Michal Hlavatý vstřelil v sobotním zápase proti Hradci v závěru prvního poločasu krásný gól. Domácí Liberec ale do vedení nešel. VAR našel faul, který hlavní sudí Karel Rouček předtím neviděl. Komise rozhodčích teď řekla, že sudí rozhodli správně. Jak to vidíte vy?
Aston Villa poprvé v aktuálním ročníku Ligy mistrů ztratila body po prohře 0:1 v Bruggách. Gól padl po penaltě, za kterou si hráči anglického klubu možná nafackují.
Girona s Ladislavem Krejčím v sestavě prohrála 0:4 v Eindhovenu. První gól PSV někteří označili jako přešlap. Pohled do pravidel ale říká něco jiného.
Podle sudího Beneše i rozhodcovské komise to penalta pro Hradec na konci nedělního zápasu se Slavií být neměla, i když na první pohled zákrok Jana Bořila vypadal hodně podezřele. Jak to vidíte vy? Komise naopak řekla, že gól Sparty proti Baníku neměl platit. A řeší se i ošklivé urážky v Hradci.
Nedělní zápas Plzně se Spartou kromě vítězství domácích přinesl i zajímavou debatu nad jednou konkrétní situací ze začátku druhého poločasu. Trestají rozhodčí hráče, kteří nepadají ve vápně?
Češi s Ukrajinou v polské Vratislavy remizovali 1:1. Na gól Lukáše Červa z prvního poločasu odpověděl Artem Dovbyk na začátku druhé půle proměněnou penaltou. Tu rozhodčí nařídil za ruku Ladislava Krejčího. Pískli byste ji, nebo ne?