Video: Divočina v Argentině. Fanoušci rozjeli nezapomenutelné pyro

06. červen 2023
Sdílejte:
Jako na Silvestra to o víkendu při šlágru druhé argentinské ligy vypadalo, když fanoušci ještě během zápasu u hřiště odpálili masivní ohňostroje. Kam se hrabe Liga mistrů.
Fotbaloví fanoušci v Argentině pyro milují. Ilustrační foto.Foto: Profimedia

Na podobné záběry jsme čas od času zvyklí, když se v jižanských ligách slaví vítězství trofeje, nebo postup do vyšší soutěže. Při zápasu sedmnáctého kola Primera National, tedy druhé argentinské ligy, mezi týmy Independiente Rivadavia a Deportivo Maipu, se ale rozjela divoká pyroshow ještě před koncem zápasu.

Fanoušci domácích, kteří nakonec zvítězili 2:1 a posunuli se tak do čela tabulky, už nebyli ochotní při dlouhém nastavování čekat na závěrečný hvizd rozhodčího a působivé představení u hřiště rozjeli ještě ve chvíli, kdy se hra přelévala ze strany na stranu. Hráči na hřišti se rušit nenechali a divoký moment si užil i televizní komentátor u mikrofonu. Posuďte sami.

Související články

Vyrazte na olympiádu, lístky jsou. Na turnaji chybí obhájci i evropští šampioni

Exotika, velká jména i absentující favoriti. To je fotbalový turnaj pod pěti kruhy. Jestli máte chuť na zápasy na slavných francouzských stadionech, můžete vyrazit…

Přímák

Ničeho nelituju a mám plán. Samek to v Itálii nebalí, chce se odrazit k lepším časům v Serii B

Daniel Samek má za sebou dva roky v italském Lecce. K titulu se Slavií tam přidal mistrovskou trofej v ceněné Primaveře. Juniorskou ligu už ale hrát nechce a teď doufá, že se už brzo přesune do Serie B, o čemž právě jedná. O své italské cestě vypráví v rozhovoru s FC.

Rozhovor

Zbrojovka zevnitř. Sportovní ředitel Psotka o změně majitele i neviditelných problémech

Jak se pracuje v klubu, který pohledem zvenku v poslední době vypadal jako rozbitý? Ve velkém rozhovoru o tom mluví Zdeněk Psotka, sportovní manažer Zbrojovky.

O stupínek níž
Popup se zavře za 8s