Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Na Strahově, nebo u dálnice. Praha řeší, kde Sparta postaví národní stadion

Projekt nového velkého stadionu na Strahově, ke kterému se upíná vedení pražské Sparty, bude podle muže, který hlídá zdravý rozvoj hlavního města, výrazně komplikovanější, než by se dosud mohlo zdát.

Rozhovor

Nový Ďolíček? Šéf klokanů odhalil plány na rekonstrukci za půl miliardy

Rodina Jakubowiczova dál pokračuje v přípravě rozsáhlé rekonstrukce ikonického Ďolíčku, kterou je připravena uhradit ze svého. Teď ředitel klubu odhalil konkrétní plány, jak by rekonstrukce měla probíhat.

Stadiony

Sto tisíc míst na nových stadionech v Česku? Rok 2024 rozhodne

Pro fotbalového fanouška to možná zní jako pohádka. Rok 2024 ale může být z pohledu rozvoje infrastruktury v Česku přelomový. Ve hře jsou totiž rozhodnutí o možném vybudování stadionů a tribun s celkovou kapacitou 100 000 míst.

Stadiony

Hradecký fotbal na prodej: Ptali se i ze zahraničí, říká primátorka

Rozhovor s primátorkou Hradce Králové Pavlínou Springerovou (HDK) o tom, v jaké fázi jsou práce na prodeji prvoligového fotbalového klubu, který teď patří městu. Řeč je i o dalších plánech se stadionem, který na 100 % zůstane městský.

Stadiony

Nové sedačky i rušení sektorů. Brno opraví Srbskou a začne demolovat Lužánky

Vylepšení podmínek pro fotbalové fanoušky v Brně se konečně dává do pohybu. Během letošního roku dojde k modernizaci současného stadionu v Srbské, demolice částí stadionu za Lužánkami a dalšímu posunu v debatě o vzniku úplně nového stánku na výstavišti vedle nyní budované hokejové arény.

Stadiony
Popup se zavře za 8s