Získejte mikinu Puma zdarma k ročnímu předplatnému webu

Kateřina Bužková

Bývalá fotbalistka. Držitelka tří titulů a čtyř domácích pohárů se Spartou. Reprezentantka se 24 starty za národní tým. A také autorka zábavných tweetů, která se občas rozepíše na webu FC.

Glosa od plotny: Máme v Česku kreativní hráče? A mohla bych je vidět?

Filip Panák je frajer, kreativní stoper, jakého v naší lize jinak nenajdete. A právě kreativita je něco, co českým fotbalistům zkrátka chybí. Proč?

Komentář

Glosa od plotny: Radši před prázdným stadionem? Repre si diváky musí zasloužit

Čeští reprezentanti byli po zápase s Ukrajinou zklamaní z malé podpory fanoušků. Je ale opravdu na místě, aby si stěžovali právě oni? Diváky do ochozů nedostanete jen tím, že nastoupíte na trávník.

Komentář

Startuje ženská liga plná změn. Uvidíme vyrovnanější boj o titul?

Ještě před rokem Kateřina Bužková ženskou ligu hrála, teď už kopačky pověsila na hřebík a start nové sezony pro FC okomentovala.

Glosa od plotny

Glosa od plotny: EURO je mrtvé, ať žije liga!

Že nás můžou Wallem, Vorlický, Birmančević nebo Panoš bavit víc než největší hvězdy Eura? Kateřina Bužková o tom nepochybuje. Liga za pár dnů startuje, pojďme si ji užít!

Komentář

Glosa od plotny: Na Turky pojďme s Lingrem a Červem

Však to znáte. Co Čech, to trenér. A teď mají všichni trenéři v Česku zavařenou hlavu z toho, jak postavit sestavu v klíčovém zápase Eura proti Turecku. Týká se to i bývalé fotbalistky Kateřiny Bužkové, která pro FC glosuje dění na evropském šampionátu.

Komentář

Glosa od plotny: A vám se ten fotbal jako líbil?

Bývalá fotbalistka Kateřina Bužková glosuje dění na evropském šampionátu. Jako první si vzala na paškál střední záložníky a hru Česka v úvodním zápase proti Portugalsku.

Komentář
Popup se zavře za 8s