Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Daniel Krob

Fotbalový novinář se zálibou v řeči čísel. O Bundeslize, Bayernu, ale taky Premier League píše pro Footballclub.cz a Kopacak.cz, stejně tak jako pod vlastním jménem na sítích.

Bundesliga si jde pro bonus. Leverkusen ukázal, že nechce prohrát, i když už může

Bundesliga má tři týmy mezi poslední dvanáctkou v Evropě a díky tomu téměř jistý bonus do příštího ročníku Ligy mistrů. O drama se starají třeba i Julian Nagelsmann nebo taky Porsche. O tom všem je aktuální vydání seriálu Die Liga.

Die Liga

Je sobota, protože je fotbal. Reportáž z pralesa

Fotbal není jenom Premier League. Za kopanou se dá vyrazit i za barák. Nebo během dne objet čtyři utkání napříč okresem. A přesně to jsme udělali. S tužkou na poznámky, od juniorky Benešova po poslední tým tamní okresní soutěže. Co jsme zažili?

Amatéři

Nový šampion. Leverkusen překonal trauma a ukončil nadvládu Bayernu

Dvanáct let. Tak dlouho čekala německá Bundesliga na jiného šampiona. Dominanci Bayernu v neděli definitivně ukončil Xabi Alonso a jeho Leverkusen. Překonáno je generační trauma věčně druhého Vizekusenu. Titulová jízda i pohled do roku 2002, to jsou témata nového dílu seriálu Die Liga.

Die Liga

Leverkusen kousek od doublu a nejmladší trenér v lize oživuje obra

Poslední dny posunuly Bayer Leverkusen krůček od zisku trofejí v Bundeslize i DFB Pokalu. Semifinálový konec Saarbrückenu navíc garantuje pohárovou radost českým barvám. Souhrn dění v lize, poháru, ale i pohled na benjamínka na lavičce Brém, to přináší nový díl seriálu Die Liga.

Die Liga

Bayern spadl z trůnu. Zuby si na něj brousí i Stuttgart

Borussia Dortmund po deseti letech veze tři body z Allianz Areny. Výhrou v Der Klassiker vzala Bayernu poslední naději na titul. A do hry o trůn se příští sezonu hlásí i excelující Stuttgart. To je nadílka velikonoční edice seriálu Die Liga.

Die Liga

Boříme mýty: Bundesliga tax je jenom popletený Angličan

Jadon Sancho, Kai Havertz, Timo Werner. Váleli v Bundeslize, nepřesvědčili v Premier League. Pro takové případy se zažil pojem „Bundesliga tax“. Je ale tenhle fenomén reálný, nebo jen příhodnou výmluvou?

Die Liga

Německý souhrn: Češi drží Leverkusen a Nagelsmann si řekl o angažmá

Dost na nervy začal svým fanouškům hrát Bayer Leverkusen. Na branky v nastavení se příhodně před reprezentačním srazem stal expertem Patrik Schick. Svoji nominaci gólově opodstatnil také Adam Hložek. Na Euro se připravují i domácí Němci. O tom všem v evropsky laděné edici seriálu Die Liga.

Die Liga

Bundesligový souhrn: Nepřemožitelný Leverkusen a Harryho kanón

Třicet. Tolik bundesligových zásahů už zapsal Harry Kane. Rekord Roberta Lewandowskiho je na dohled. Leverkusen mezitím pokračuje ve svém nepřekonatelném tažení a Mainz 05 dál rozdává. To všechno jsou témata aktuálního vydání seriálu Die Liga.

Die Liga

Bayern háže ručník do ringu. Zadřel Tuchel šampiona?

Thomas Tuchel. Před lety vyzdvihovaný Pepem Guardiolou jako jeho ideální nástupce na lavičce bavorského giganta. Od té doby ale jaksi zmourinhovatěl. Jeho Bayern má teď blíž ke Stuttgartu než Leverkusenu. I o tom je další díl seriálu Die Liga.

Die Liga

Historická sezona s výraznou českou stopou. Hložek a spol. jsou nedocenění

Zatímco Leverkusen zlomil další rekord, Bayern oznámil konec trenéra Tuchela a DFL se vzdala bezprostředních ambicí na námluvy s investorem. To všechno v týdnu, kdy všichni adepti prohlásili, že do Evropy se jim zas tak moc nechce a český fanoušek dál ignoruje, jak historické sezony jsou jeho rodáci součástí!

Die Liga
Popup se zavře za 8s