Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

Karel Tvaroh

Expert a moderátor stanice Canal+ Sport, spoluautor podcastu Nosiči vody. Bývalý hráč Sparty B.

Proslulý chraplák zachraňuje Everton. Věří, že se už odrazili ze dna

Sean Dyche je známý jako anglický manažer staré školy, k čemuž nepochybně přispívá jeho proslulý chraplák. Mimo hřiště je však lodivod Evertonu milý chlapík, který si rád zavtipkuje i v tíživých situacích, což potvrdil i v následujícím rozhovoru.

Rozhovor

Proč se Chelsea nedaří? Hlavně za to může marodka, říká Pochettino

Chelsea Mauricia Pochettina je pod palbou kritiky, když je momentálně v lize na příčkách mimo evropskou kvalifikaci. Dobré výkony proti top týmům střídají ztráty s outsidery. Co je podle argentinského manažera příčinnou výkonnostních výkyvů jeho mužstva? Odpovídá v rozhovoru.

Rozhovor

„Tak já budu vostrej!“ Reportáž z fotbalových nebes v Liverpoolu

Přečtěte si dojemnou reportáž Karla Tvaroha, reportéra stanice Canal+ Sport, který byl na Anfieldu a v jeho zázemí u toho, když spolu napřímo o anglický titul bojovaly dvě těžké váhy. Tenhle zápas Liverpoolu s Manchesterem City (1:1) byl skvělý.

Reportáž

Dúbravka je úžasný a je hodně slyšet. Rozhovor s lídrem Newcastlu

Od svého příchodu do Newcastlu před dvěma lety se stal jednou z hlavních tváří klubu i velkým tahounem na hřišti. Jak moc Magpies trénují standardky - tedy disciplínu, ve které anglický bek vyniká? Nebo jak důležitou roli v týmu hraje slovenský gólman Martin Dúbravka? I na to Kieran Trippier odpovídá v rozhovoru.

Rozhovor
Popup se zavře za 8s