Staňte se předplatiteli Football Clubu a vyhrajte třeba zájezd na Premier League! Více info zde

František Nonnemann

Právník a fotbalový fanoušek, který se dlouhodobě zabývá tématikou zpracování osobních údajů a ochrany soukromí. Deset let působil na Úřadě pro ochranu osobních údajů, naposledy v pozici vedoucího právního oddělení. Od roku 2016 působí v soukromém sektoru, převážně ve finančních institucích. Na konci roku 2021 se zapojil do projektu založení nové banky (Partners Banka), kde se podílí se na vytvoření a nastavení celkového procesu pro řízení operačních rizik a zajištění souladu postupů budoucí banky se všemi regulacemi a zákony.

Dělali jste problémy? Kamera vás nepustí na stadion

Máme se inspirovat Katarem a nainstalovat na stadiony kamery, které hned u vstupu odhalí ty, kdo nesmí dovnitř? Fotbalová asociace ČR je pro. Automatizované rozpoznávání tváří může přinést víc pořádku. Jen aby ho ale nebylo až příliš.

Technologie

Kauza zbitého fanouška: Skončí dlouhé čekání na zásadní změnu?

Zákrok ochranky na ligovém utkání Českých Budějovic proti Jablonci zdůraznil několik problémů, kterým český fotbal čelí. Bohužel za docela dramatických okolností. Jedním z nich je i nejasné postavení a odpovědnost soukromých bezpečnostních agentur a jednotlivých strážných.

Komentář
Popup se zavře za 8s