Pavel Jahoda

Pavel Jahoda, ředitel komunikace a PR Ligové fotbalové asociace. Tady najdete texty bývalé hlavní tváře podcastu Fotbal fokus na ČT Sport, které vyšly na Football Clubu.

Liga v novém dresu. Bude limetková a tmavě modrá

Obě nejvyšší domácí soutěže mění název. Počínaje dnešním dnem nesou minimálně dalších pět let jméno Chance Liga a Chance Národní Liga. Příchod nového generálního partnera, sázkové společnosti Chance, přináší také kompletní změnu identity obou soutěží, kterou připravilo studio Touch Branding.

Česká liga

Fotbalová horečka. Liga útočí na letitý rekord

Fortuna liga v aktuální sezoně sahá po rekordu samostatné české ligy, který se ještě nedávno zdál nedosažitelný. Překoná ročník 1996/97, který se doposud pyšní nejvyšší průměrnou návštěvností na jedno utkání?

Česká liga

Co dnes dělá Pavel Jahoda?

Pavel Jahoda je ředitelem komunikace a PR Ligové fotbalové asociace, která řídí první a druhou fotbalovou ligu v Česku.

Jaká byla předchozí kariéra Pavla Jahody?

V letech 2012 až 2023 působil jako redaktor a editor na webu České televize, konkrétně v jeho sportovní sekci. Nejviditelnější v tomto období byl Pavel Jahoda jako hlavní tvář podcastu Fotbal fokus na ČT Sport. Ještě dřív psal třeba pro web Premierleague.cz.

Pavel Jahoda vystudoval žurnalistiku na Univerzitě Palackého v Olomouci

Jaký je oblíbený fotbalista Pavla Jahody?

Je to Pavel Nedvěd. „Když jsem šel do tréninku či zápasu, dával jsem do toho sto procent. A když do hospody, tak taky. Přibližně takto nějak zněla slova Pavla Nedvěda v jednom ze starších rozhovorů. Právě tyto věty dokonale vypovídají o tom, proč je Grande Paolo pro mě českým fotbalistou, jehož uznávám v rámci jeho hráčské kariéry nejvíc,“ psal Pavel Jahoda v roce 2021 pro Deník.

Hrál Pavel Jahoda fotbal?

Ano, převážně za SK Líšeň. V dorostu s tímto brněnským klubem vykopal druhou ligu a následně nakoukl do dospělého áčka, které tehdy hrálo třetí ligu. „Po konci dorostu jsem strávil podzim v kádru třetiligového týmu, jenže tehdejší trenér nám mladým nedal nikdy pořádně šanci, a tak jsem fotbalovou radost rozdával hlavně za B tým. S vysokou školou a prací moje kariéra velkého fotbalu uvadala a já už ho mydlil jen pro radost,“ uvedl Pavel Jahoda v rozhovoru po přestupu do FC Boby Brno Hrdlořezy.

Popup se zavře za 8s